9.8 9 ,8 5 reviews Bekijk reviews

een rieten dak vervangen?

U wilt het riet vervangen?

de abosolute verbetering van ieder rieten dak

Nadat u jaren hebt genoten van een rieten dak komt het moment dat de rieten deken vervangen moet worden. Bij van den Berg rietdekkers bent u op het juiste adres als het gaat om het vervangen van een rieten kap. Door onze unieke werkwijze, de perfecte organisatie en de jarenlange ervaring zorgen we dat het dak vaak in korte tijd vervangen kan worden, soms zelfs binnen twee weken.


Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Laat u adviseren en maak een afspraak met Van den Berg rietdekkers voor het uitgebreidt bespreken van de mogelijkheden. Graag tot ziens! Afspraak maken?

Offerte rietdekker
Offerte rieten dak vervangen

Kosten rieten dak vervangen?

vraag hier meer informatie op

De Kosten van het vervangen van een rieten dak

Vervangen van een rieten kap biedt mogelijkheden

Ook kan er bij het vervangen van het riet worden gekozen voor een overstap naar een schroefdak. Soms kiezen klanten ook voor aanvullende isolatie, zodat Rietdekkersbedrijf van den Berg een brandveilig en energiezuinig dak creëert. Ook kan het aanbrengen van dakkapellen of zonnepanelen in veel gevallen gecombineerd worden met het vervangen van een rieten kap. Bij Van den Berg rietdekkers bieden we graag één totaaloplossing waardoor u het vervangen van de rieten kap zorgeloos uit handen kunt geven.

riet vervangen op het dak
Offerte rieten dak opvragen

Als de wensen helder zijn ontvangt u een offerte voor de kosten van een rieten dak vervangen 

Nadat u deze heeft goedgekeurd wordt er gezamenlijk een planning gemaakt en begint de uitvoer van de werkzaamheden. Het vervangen van het rieten dak gebeurt bij van den Berg met behulp van moderne hulpmiddelen en steigermaterialen. Om een klus goed en snel te kunnen uitvoeren beschikken wij over een verreiker voor het transporteren van het riet. Dit vergemakkelijkt (en versnelt!) de werkzaamheden aanzienlijk en vergroot de veiligheid van onze rietdekkers. Voor u ook een geruststellende gedachte.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Laat u adviseren en maak een afspraak met Rietdekkersbedrijf Van den Berg voor het uitgebreidt bespreken van de mogelijkheden. Wij berekenen vrijblijvend de kosten voor het rieten dak vervangen. Graag tot ziens!