9.8 9 ,8 5 reviews Bekijk reviews
Online offerte aanvragen bij een rietdekker? | Wat kost een rieten dak?

prijzen rieten
dak berekenen

Heldere afspraken, heldere prijzen

Wat kost een rieten dak?

Online offerte rietdekker


De kosten van ieder rieten dak zijn sterk uiteenlopend. Welke dakconstructie hebt u? Zijn er dakkapellen? Welke nokafwerking kiest u, etc. Voor een directe prijsindicatie voor úw rieten dak te ontvangen kunt u vrijblijvend onderstaande rietcalculator invullen. Maakt u liever een afspraak voor een bak koffie om in een persoonlijk gesprek uw situatie te bespreken? Wij komen vrijblijvend bij u langs.

schildkap
schildkap
zadelkap
zadelkap
mansardekap
mansardekap
wolfskap
wolfskap
t-model
t-model
type: schildkap
schildkap
type: zadelkap
zadelkap
type: mansardekap
mansardekap
type: wolfskap
wolfskap
type: t-model
t-model
Nieuw rieten dak (nieuwbouw)
Rieten dak vervangen (bestaande bouw)
beplating
isolatie
* o.b.v. van de door u ingevoerde gegevens ontvangt u een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie. Het is echter onmogelijk om een exacte prijs te verstrekken, daarom kunnen aan deze online prijsindicatie geen rechten worden ontleend. Indien gewenst verstrekken wij na verdere gegevensuitwisseling graag een vrijblijvende offerte op maat.

U kiest voor een rieten kap vanwege de traditionele maar toch luxe uitstraling. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u eerst wat door ons gedekte rieten daken wilt zien. De geïllustreerde ervaringen van onze opdrachtgevers spreken boekdelen.

Vanuit onze moderne visie op rietdekken
bieden we graag een totaaloplossing

Met betrouwbare partners voor timmerwerk, koper en zinkbeslag, ongediertebestrijding, bliksembeveiliging, isolatie, zonne-energie en zelfs subsidie-advies.

Een online prijs voor uw rieten dak?
Online prijs rietdekker opvragen?