9.8 9 ,8 5 reviews Bekijk reviews

een unieke
​​​​​​​werkwijze

Milieubewuste afvalverwerking en hergebruik riet
De perfecte voedingsbodem voor kwekerijen

Bij het vervangen van een bestaand rieten dak komt veel afval vrij. Dit afval is mooi materiaal om her te gebruiken als bedding, maar is ook een perfecte voedingsbodem voor kwekerijen. Wij hebben daarvoor afspraken gemaakt met ondernemers om deze afvalstromen te bewerken en vervolgens te hergebruiken op biologische en verantwoorde manier.

Afwerking van het rieten dak bekendheid door de details
Meesters in het ambacht sinds 1987

Door perfect opgeleide mensen met kwaliteitservaring wordt er bij Van den Berg extra gelet op de details. Dit wordt door veel van onze klanten bijzonder gewaardeerd. De handtekening van Van den Berg rietdekkers. 

Aanvoer en import
van materialen


De basis van het rietendak is het geoogste riet en het groeigebied daarvan. Daarom is het belangrijk om de groeiperiode per gebied in de gaten te hebben. Omdat Van den Berg zeer goed contact houdt met betrouwbare telers en leveranciers kan er vroegtijdig worden ingegrepen bij een onverwachte situatie. Op deze manier kunnenwe ook de kwaliteit waarborgen.


Doordat er nauw contact is met de telers wordt er bij het binden en bundelen al gesorteerd wat geschikt is voor een gangbare woning. Dit voorkomt onnodig transport. Door de heldere afspraken met leveranciers en transporteurs wordt het materiaal zonder tussenstop bij grote overslag bedrijven meestal rechtstreeks vanaf de haven op de bouwplaatsen geleverd. Hierbij blijft het rieten dak een milieuvriendelijke dakbedekking en wordt overbodig transport beperkt.

Blijvend resultaat door eigen innovatie
Het is niet alleen het aangelegde rieten dak wat om kwaliteit vraagt. Van den Berg hecht veel aandacht aan de blijvende uitstraling van het rieten dak. Door voortdurend te innoveren heeft Van den Berg de meest unieke middelen in handen om uw rieten dak blijvend in de mooie kleur te houden. Deze behandeling wordt meestal na de jaarlijkse inspectie uitgevoerd.

Jaarlijks gratis
inspectie en advies

Van den Berg staat voor u klaar

Omdat Van den berg Rietdekkers, ook nadat het riet gelegd is, graag wil dat het dak een visiteplaatje blijft ,geeft Van den berg als service een jaarlijks gratis inspectie en onderhoudsadvies zonder afspraak. Bij dit mondelinge adviesgesprek zal besproken worden wat er op dat moment aan het dak nodig is en zullen we kleine werkzaamheden en behandelingen direct na mondeling akkoord uitvoeren zodat er ook bij deze service weer economisch gedacht wordt en alle klanten op route bediend worden.

Benieuwd wat úw dak zou kosten?
Wij sturen u graag een offerte toe, zonder kleine letters