9.8 9 ,8 5 reviews Bekijk reviews

wat kost een 
rieten dak?

Bereken in enkele minuten uw kosten met de rietcalculator.

Binnen 3 minuten een prijsschatting in de mail.

Een veel gestelde vraag; Wat kost een rieten dak? Vul in enkele eenvoudige stappen uw wensen in en ontvang binnen 3 minuten een prijsindicatie voor uw rieten dak per mail. Let op, dit is een geschatte prijs. Heeft u aanvullende en/of unieke wensen en twijfelt u of het voor uw dak wel klopt? Neem contact op of stel hieronder uw vraag en wij reageren binnen 24 uur.


schildkap
schildkap
zadelkap
zadelkap
mansardekap
mansardekap
wolfskap
wolfskap
t-model
t-model
type: schildkap
schildkap
type: zadelkap
zadelkap
type: mansardekap
mansardekap
type: wolfskap
wolfskap
type: t-model
t-model
Nieuw rieten dak (nieuwbouw)
Rieten dak vervangen (bestaande bouw)
beplating
isolatie
* o.b.v. van de door u ingevoerde gegevens ontvangt u een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie. Het is echter onmogelijk om een exacte prijs te verstrekken, daarom kunnen aan deze online prijsindicatie geen rechten worden ontleend. Indien gewenst verstrekken wij na verdere gegevensuitwisseling graag een vrijblijvende offerte op maat.
Offerte rieten dak | Wat kost een rieten dak?

Specialisten in aanleg en onderhoud van rieten daken.

Erkende rietdekker als lid van de Vakfederatie Rietdekkers.

Een offerte rieten dak aanvragen?

Tijdens een kop koffie raken we graag met u in gesprek om uw wensen rond het rieten dak te bespreken. Voordat er een passende offerte gemaakt wordt zal er eerst moeten worden bepaald wat de wensen van u als opdrachtgever zijn. Ook bent u op afspraak van harte welkom om een kop koffie bij ons te komen drinken!

Als de wensen helder zijn ontvangt u een offerte voor het maken van een rieten kap of het rietonderhoud. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd wordt er gezamenlijk een planning gemaakt en begint de uitvoer van de werkzaamheden.

De kosten van een rieten dak?

De kosten van ieder rieten dak zijn sterk uiteenlopend. Welke dakconstructie hebt u? Zijn er dakkapellen? Welke nokafwerking kiest u, etc. Om u een indicatie van de prijs voor úw rieten dak te geven kunt u vrijblijvend bovenstaande rietcalculator invullen.


Maakt u liever een afspraak voor een bak koffie om in een persoonlijk gesprek uw situatie te bespreken? klik dan op 'Afspraak maken' en wij komen vrijblijvend bij u langs om ter plaatse uw situatie te bespreken en de mogelijkheden door te nemen.

vakmeesters van naam in exclusieve rieten daken