10,0 10 ,0 1 reviews Bekijk reviews

erkende specialisten 
in rieten daken

Specialisten in aanleg en onderhoud van rieten daken.
Meesters in het ambacht sinds 2006.

VANDENBERG Rietdekkers staat al jaren voor betrouwbaar vakmanschap. Met vakbewame rietdekkers vervaardigen wij rieten kappen van de hoogste kwaliteit. Een rieten dak krijgt niet zomaar het predikaat 'een échte VANDENBERG'. Passie voor het ambacht in zowel nieuw werk als grondig rietonderhoud vormen het hart van onze dienstverlening. Heldere communicatie, eerlijk advies en betrouwbare planning onderscheiden ons van veel van onze collega's. Dat zorgt ervoor dat we met veel klanten een jarenlange relatie hebben opgebouwd.

VANDENBERG is lid van de Vakfederatie Rietdekkers

Kwaliteit telt, daarom zijn wij uiteraard aangesloten bij de Nederlandse Vakfederatie Rietdekkers, de oudste branchevereniging voor rietdekkers in Nederland. De kwaliteitseisen die zij stellen aan het werk van hun leden in combinatie met de ervaring van onze rietdekkers zijn een bewijs van onze kwaliteit. Wilt u meer weten over de kwaliteit die wij leveren? We komen graag in contact om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen!

Artikel in het magazine -Exclusief Wonen in het Gooi.
gepubliceerd in juni 2019

Exclusief Wonen in het Gooi is een woon- en lifestyle magazine dat qua inhoud en uitstraling perfect aansluit bij het heerlijke leven in het Gooi. Het stijlvol uitgevoerde magazine is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip in het Gooi en ver daarbuiten. En in de editie van juni 2019 staat een zeer interessant artikel over het in Laren gerealiseerde project door VANDENBERG Rietdekkers!

Witte villa met nieuw rieten dak

tijd voor
kwaliteit?