9.8 9 ,8 5 reviews Bekijk reviews
vind een rietdekker - op zoek naar een rietdekker?

de juiste rietdekker?
Vind een rietdekker bij u in de buurt

Vind een rietdekker in uw buurt

Van den Berg Rietdekkers dekt met vakbewame mensen topkwaliteit rieten daken! Het predikaat 'een échte Van den Berg' krijgt een rieten dak niet zomaar. U vindt de rieten daken van Rietdekker van den Berg door geheel Nederland. Wij zorgen dat uw ideëen vertaald worden naar een prachtig eindresultaat én we zorgen voor uitstekend rietonderhoud en renovatie van een rieten dak.

Kwaliteit van een rietdekker

Welke rietdekker kies ik voor het aanbrengen van een rieten dak op mijn woning? Wat is de juiste rietdekker? Wat maakt het verschil? Zomaar een paar vragen die u graag beantwoord ziet. Van den Berg adviseert u voor topkwaliteit rieten daken! Maar dat zegt natuurlijk iedere rietdekker. Laten we eens samen een bakje koffie drinken om vrijblijvend eens te kijken of u de juiste rietdekker hebt gevonden.

Vind een rietdekker
Vakmeesters in het ambacht 


Maak kennis met Van den Berg, de rietdekker die geheel naar uw wens uw rieten dak aanbrengt en onderhoudt! En een rietdekker die daarbij ook het juiste (meerjaren) advies geeft. Wij zorgen ervoor dat uw ideëen vertaald worden naar een prachtig eindresultaat én we zorgen voor uitstekend rietonderhoud en renovatie van een rieten dak.