9.8 9 ,8 5 reviews Bekijk reviews
Benieuwd wat de kosten voor een rieten dak zijn?

Ontvang uw offerte direct per mail!

Vul hier de rietcalculator in voor een rietofferte 

In 3 minuten uw prijsvoorstel voor úw rieten dak of maak een afspraak voor advies op maat. Vraag direct vrijblijvend uw online offerte aan!

Vul hieronder de rietcalculator in!

schildkap
schildkap
zadelkap
zadelkap
mansardekap
mansardekap
wolfskap
wolfskap
t-model
t-model
type: schildkap
schildkap
type: zadelkap
zadelkap
type: mansardekap
mansardekap
type: wolfskap
wolfskap
type: t-model
t-model
Nieuw rieten dak (nieuwbouw)
Rieten dak vervangen (bestaande bouw)
beplating
isolatie
* o.b.v. van de door u ingevoerde gegevens ontvangt u een zo nauwkeurig mogelijke prijsindicatie. Het is echter onmogelijk om een exacte prijs te verstrekken, daarom kunnen aan deze online prijsindicatie geen rechten worden ontleend. Indien gewenst verstrekken wij na verdere gegevensuitwisseling graag een vrijblijvende offerte op maat.

Wat bepaald de prijs van een rieten dak?

Van Den Berg Rietdekkers staat voor kwaliteit, professionaliteit en service. Wij zijn specialist in het leggen en onderhouden van rieten daken. Het uitgangspunt van de opdrachten die we uitvoeren is  de beste kwaliteit rietwerk te leveren. Daarnaast werken we als rietdekkersbedrijf zorgvuldig aan het leggen van uw rieten dak om vervolgens, in overleg, de rieten kap kostenbewust te onderhouden.

Is een rieten kap duur?

Uiteraard hangt er een kostenplaatje aan een rieten dak. Maar door het juiste advies, onze kostenbewuste en efficiente werkwijze houden wij de kosten van het rieten dak zo laag mogelijk. Met de juiste kwaliteit riet, onze jarenlange ervaring en kostenbewust onderhoud leggen wij duurzame rieten daken tegen scherpe tarieven.

Kosten rieten dak per m2?

Tijdens een kop koffie raken we graag met u in gesprek om uw wensen rond het rieten dak te bespreken. Voordat er een passende offerte gemaakt wordt zal er eerst moeten worden bepaald wat de wensen van u als opdrachtgever zijn. Als we samen alles in beeld hebben gebracht kunnen wij u de prijzen van het rieten dak, de planning en overige voorwaarden in een persoonlijke offerte in beeld brengen.

Bereken online de prijs van een rieten dak.

De kosten van ieder rieten dak zijn sterk uiteenlopend. Welke dakconstructie hebt u? Zijn er dakkapellen? Welke nokafwerking kiest u, etc. Om u een indicatie van de prijs voor úw rieten dak te geven kunt u vrijblijvend onderstaande rietcalculator invullen.

Maakt u liever een afspraak voor een bak koffie om in een persoonlijk gesprek uw situatie te bespreken? klik dan op 'Afspraak maken' en wij komen vrijblijvend bij u langs.

Wat kost een rieten dak? Van den Berg rietdekkers

Wij bouwen een woning met rieten dak

Wat kost een rieten dak?